Henders & Hazel - Maitre & Maestro

Maitre & Maestro

COLLECTIE
salontafel 90 x 70 cm - met draaiblad

Maitre

salontafel 90 x 70 cm - met draaiblad

in hout vanaf € 599,-
Bekijk product
boekenkast 75 cm - 6-planken

Maitre

boekenkast 75 cm - 6-planken

€ 799,-
Bekijk product
Hoeksalon Savona

Savona

Hoeksalon Savona

vanaf € 2.899,-
Bekijk product
Maestro Block 1

Maitre & Maestro collectie

Opvallend aan de Maitre/Maestro-collectie zijn de talrijke opties en combinaties waar je uit kunt kiezen. De meubels zijn gemaakt van wildeiken in combinatie met eikenfineer. Voor de afwerking van het hout kan worden gekozen uit drie kleuren. En dan, dan kan er worden gecombineerd: hout en een bovenblad van beton, hout en een bovenblad van hout, grepen van metaal of hout, betonnen bovenblad én grepen van metaal, het kan allemaal!

Maestro Block 3

Stoer industrieel

Stoere materialen en een robuuste uitstraling vormen de basis voor de Maitre/Maestro collectie. Hout, beton en metaal worden gecombineerd met een strak design, dit geeft de collectie een stoere industriële look. Door de materialen te mixen volgens eigen wens en smaak, geef je het interieur een persoonlijke touch.

Maestro Block 5

Praktische details

De Maitre/Maestro collectie heeft een aantal praktische details en interessante keuzemogelijkheden. Praktisch en sfeervol is het geïntegreerde warme ledlicht in de niches van de kasten. Optioneel kan er ook ledverlichting als vloerverlichting onder de kasten worden aangebracht. De handgrepen zijn standaard van metaal, maar wil men hout, dan kan dat ook. Voor de afwerking van het hout kan men kiezen uit 3 kleuren en voor de boven- en tafelbladen is er de optie hout of beton

Maestro Block 1

Maitre & Maestro, wie is wie?

Twee namen, één collectie, wie is wie? Alle eettafels vallen onder de naam Maestro. Deze prachtige stoere tafels hebben met design tafelpoot, net als de kasten, ook een aantal fijne keuzeopties. Zo kan men een houten tafelblad mixen met een metalen poot, maar ook een houten tafelblad met een houten poot. Liever een tafelblad van gewaxed beton? Ook dat kan zowel met een houten poot als een metalen poot.

Alle woonstijlen